sâmbătă, 25 iunie 2016

Ursuletii Origami 3D – Winnie_the_Pooh - reprezinta Curajul si Puterea


Ursul Brun, Ursul Panda, Ursul Polar, Ursul Grizzly, Ursul Koala sunt cateva specii de ursi din cate exista pe intreg pamantul.

Ursul – primele simboluri al ursului sunt curajul si puterea. El de asemenea reprezinta Vindecare, tarie afectiva, visare, maternitate.  

Ursul este emblema Rusiei, a orasului elvetian Berne si al capitaliei Germaniei, Berlin.


Unele legende spun ca Ursul are legatura cu luna, si ca el era sacru pentru Artemis, zeita lunii la greci iar zeita Hera ii transforma pe nimfa Callisto si fiul ei in constelatia ursului, Ursa Mare si Ursa Mica. S-a mai descoperit de asemenea ca Ursul Grizzly de pe sigiliul statului California reprezinta hotarare, determinare.


Cautand informatii despre urs simbolistica si date istorice am descoperit ca pe langa Fântâna Cibeles si Poarta Alcala, Ursul si copacul „el madroño – El madroño  o specie de copac inrudita cu „ Capsunul” are flori albe si fructe rosii care nu sunt comestibile fac parte din cele trei simboluri ale orasului Madrid aceste simboluri reprezinta scutul istoric si insigna orasului. De asemenea ursul mai apare si pe steagul Madridului inconjurat de o banda albastra iar pe aceasta banda sunt brodate sapte stele galbene care reprezinta Constelatia Cereasca Carul Mare caruia i se mai spune Ursul Mare. Originea desenor cu ursi pe scuturi se afla in secolul al Xll – lea, perioada cand acesta a inceput sa se fie desenat pe toate scuturile de razboi ale madrilenilor pentru a se putea face o diferentiere intre scuturile diverselor popoare. Ursul Simbolizeaza forta si puterea.


Ursuletii Origami 3D – Winnie the Pooh Bear - pastrandu-si simbolistica ei reprezinta un cadou inedit cu ocazia aniversarilor familiei dvs, atat in cadrul petrecerilor tematice dar mai ales oferit cadou persoanei iubite alaturi de un trandafir si/sau o cutie de bomboane! Poate fi acesorizat cu o toca si in acest fel poate reprezenta un frumos cadou de absolvire. Culoarea pielii sau maron brun ursuletii pot fii personalizati in functie de preferinte. 


Dimensiuni:
280 piese

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu