miercuri, 16 august 2017

Inimioare Mărturii origami personalizate pentru Cununie Civilă

 
 Inima  este de mult timp asociata cu dragostea, cu emotiile, cu sentimentele si chiar cu sufletul.

Biserica Catolica este de parere ca prima reprezentare (sau cea mai importanta, macar) a formei vine de la sfarsitul secolului 17, de la viziunea Sfintei Margareta Maria Alacoque, in care calugarita a vazut inima (lui Isus inconjurata de spini.


Simbolul inimioarei este insa cu siguranta mai vechi de atat - Ca o curiozitate se pare ca cea mai apropiata ca forma cu inimioara stilizata ar fi de fapt inima de vacă.
Folosita moderat la ocazii romantice, inimioara a ajuns parte din pop culture prin anul 1977 cand Milton Glaser a facut-o centrul atentiei logo-ului  NY, in  cadrul campaniei de promovare a orasului New York. De atunci s-a extins peste tot pe unde e ceva de iubit sau de admirat.Una din primele utlizari ale acestui simbol vine din Africa de Nord: unde o moneda antica din colonia Kyrene (Libia) avea batut pe ea exact acest simbol, care a fost localizat in samanta unei plante, condiment culinar.

 
Marturii origami personalizate pentru diverse ocazii speciale - inimioare simbol al iubirii pentru momente in care cuvintele sunt prea sarace pentru ati exprima cele mai profunde emotii si sentimente fata de persoana iubita!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu