vineri, 7 aprilie 2017

Pisica - Simbol al CreativitatiiPotrivit traditiei, pisica a fost si este considerata a avea o natura pur feminina, indienii Pawnee din America de Nord o vad ca pe un simbol al oamenilor sireti si hoti si la fel cum, in basmele vechi din Europa, pisica personifica abilitatea de a te descurca mintiind si fiind ipocrit cu cei din jurul tau. In alte culturi, pisica este malefica intrucat poseda subtilitatea si prefacatoria raului, uneori ea reprezinta chiar,, si un simbol al mortii.
Rareori, misterul cu care este invaluita pisica, comportamentul ei imprevizibil  si nazdravaniile ei neasteptate ne transmit un mesaj legat de creativitatea pe care nu ar trebui sa o neglijam in evolutia noastra personala. Misterul aparent al pisicii ar putea sa ne aduca aminte ca avem capacitatea de a nu ne lasa prada iluziilor, ca nu trebuie sa ne lasam incatusati de credinte false sau de ignoranta si ca putem ajunge la o intelegere autentica a lumii in care traim apeland la intelepciunea noastra interioara noi fiind fiinte spirituale. Pisica ne indruma in acest fel sa ne focalizam catre inimile, mintile si sufletele noastre, ne indeamna sa credem in noi insine pentru a ajunge la miezul sau esenta lucrurilor bune.
Pisicute Cutiute Cadou - Se pot crea in culori diferite de asemenea se pot personaliza prin aplicatia unui decor inedit! 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu